Vacature Voorman

Wij zijn op zoek naar een:

ervaren (meewerkend) voorman voor onze boxmedewerkers M/V Fulltime

Jij bent die ervaren boxmedewerker met dat kleine beetje extra. Jij weet namelijk hoe je de werkzaamheden moet coördineren en snapt hoe je het beste uit je team kan halen. Terwijl je zelf meewerkt bij het klaarmaken van bestellingen, picken van orders en het opbouwen van karren hou je altijd het overzicht. Natuurlijk weet je hoe een computer werkt en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Invulling van de werkuren voor deze functie regelen we in overleg, daarin zijn wij flexibel. Uiteraard ben je gemotiveerd, fit en fysiek sterk.

Werken bij C.J. Vianen betekent werken in een gezellig team waar men iets voor elkaar over heeft. Ook buiten het werk organiseren wij bijeenkomsten in teamverband of met het hele bedrijf, regelmatig zijn je partner en kinderen ook welkom. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn voor jou beschikbaar. Meer informatie over ons mooie bedrijf vind je op www.cjvianen.com.

Herken jij jezelf hierin? Dan komen wij heel graag met jou in contact. Mail je CV en motivatie naar pz@cjvianen.com t.a.v. Barbara Rovers. Heb je een vraag? Bel ons dan op telefoonnummer 071 – 4090900.

Terug naar overzicht