Meer dan bloemen

De beste kwaliteit, service en prijs

De start van C.J. Vianen Flowerexport B.V.

In september 2000 startte de toen negentienjarige Joost Vianen met het exporteren van bloemen naar Groot Brittannië. Vanuit een gehuurde 'box' op Flora Holland Rijnsburg kocht hij bloemen in voor klanten om ze vervolgens zelf met een bakwagen te vervoeren naar zijn Britse afnemers.

Dankzij snelle en flexibele service

Dankzij de snelle en flexibele service van Vianen nam de vraag snel toe. Het aantal ritten naar Engeland verdubbelde en een grotere locatie was noodzakelijk. De groei hield aan en de firma C.J. Vianen verhuisde meerdere keren naar een grotere huurlocatie. Inmiddels was ook het personeelsbestand uitgebreid, net als het wagenpark. Een goede locatie met eigen docks en een geconditioneerde ruimte voor opslag en verwerking van ingekochte producten.

Vaste leverancier voor klanten

De verhuizing bleek een belangrijke stap. Vanuit deze locatie wist Vianen zich te ontwikkelen tot vaste leverancier voor klanten in diverse Europese landen zoals België, Duitsland, Italië en Oostenrijk. Ook in Nederland heeft Vianen inmiddels een groot aantal vaste afnemers.

Werken bij C.J. Vianen

Heb jij een passie voor bloemen en planten, en wil je aan de slag in de kleurrijke wereld van Vianen? Met veel doorgroei mogelijkheden en de dynamische werking is Vianen hét bedrijf voor jou.

Alle vacatures