Flexibel werk voor studenten/scholieren (VANAF 16 JAAR/TUSSENJAAR/BIJBAAN)

Wil je bijverdienen maar wel graag zelf bepalen wanneer en hoeveel uur je werkt vanwege studie of sport? En ben je graag fysiek aan het werk bij een gezellig bedrijf met een informele sfeer? Dan hebben wij de ideale bijbaan voor jou! Wij zoeken enthousiaste studenten of scholieren die ons gaan helpen in de box.

“Wanneer heb je tijd? Dan hebben we werk voor je!”

Bij- of vakantiebaan in een gezellig team

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat bestellingen van onze internationale klanten klaargemaakt worden voor transport. De orders zijn voornamelijk afkomstig van groothandels en bloemisten, maar denk ook aan eventplanners die een grote bestelling bloemen nodig hebben.

Hou je liever van een uitdaging en deins je niet weg voor een beetje verantwoordelijkheid? Er zijn genoeg mogelijkheden om je functie uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan de extra verantwoordelijkheid voor het compleet maken van de orders.

“Wij stemmen de functie af op jouw wensen. Kom je binnenkort kennismaken?”

Bepaal zelf wanneer en hoeveel uur je werkt

Werk je liever ’s avonds of overdag? Vaste dagen of verschilt dit per week? Dit is voor ons geen probleem. We bespreken graag wanneer en voor hoeveel uur jij bij ons aan de slag wil gaan om de volgende werkzaamheden te verrichten:

Laat van je horen!

Lijkt dit jou wat en wil je het liefst morgen nog beginnen? Stuur een e-mail naar Barbara Rovers (pz@cjvianen.com) met je contactgegevens en wanneer je beschikbaar bent.

E-mail: pz@cjvianen.com

Telefoonnummer: (0)71 4090900

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht