Energieke HR Officer (32 – 40 uur)

C.J. Vianen Flowerexport B.V. (onderdeel Vianen Group) is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in de im- en export van bloemen en planten van en naar diverse landen. Wij zijn continue in ontwikkeling om ons bedrijf naar een volgende fase te brengen.

Wij zijn op zoek naar een:

Energieke HR Officer (32 – 40 uur)

Jouw functie

Je komt te werken bij een groeiend bedrijf met ruim 200 medewerkers. Wij zijn op zoek naar een hands-on HR Officer die op tactisch niveau kan acteren en mee kan denken op strategisch niveau. In de sterk veranderende omgeving waar dit bedrijf zich begeeft zorg jij voor een professionele en stabiele HR Afdeling.

Je zorgt voor de instroom, doorstroom en uitstroom. Speciale aandacht gaat uit naar:

Je adviseert leidinggevenden en medewerkers over alle aspecten van personeelsbeleid. Je geeft leiding aan een HR Medewerker en rapporteert rechtstreeks aan de Financieel Directeur.

Jouw profiel

Je hebt HBO werk- en denkniveau en vijf jaar brede ervaring in het HR-vakgebied, bij voorkeur in een MKB familiebedrijf.

Je bent…

Wat bieden wij?

Interesse?

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Frans van Donge, Financieel Directeur op telefoonnummer 06-20371649. Direct solliciteren? Stuur je CV en korte motivatie naar pz@cjvianen.com.

Acquisitie wordt absoluut niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht