2020 goed starten? Word logistiek medewerker bij Vianen! (FULLTIME/PARTTIME)

Wat zijn jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar? Meer bewegen? Meer besparen? Vul je vrije uren in 2020 efficiënt in en ga bij ons aan de slag als logistiek medewerker! Fysiek bezig zijn en daarnaast wat extra’s bijverdienen. Dat klinkt goed toch? Daarnaast werk je in een gezellig team met een informele sfeer én dat in een modern pand.

Een actieve fulltime- of parttimebaan in een gezellig team

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat bestellingen van onze internationale klanten klaargemaakt worden voor transport. De orders zijn voornamelijk afkomstig van groothandels en bloemisten, maar denk ook aan eventplanners die een grote bestelling bloemen nodig hebben. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om je functie (in de toekomst) verder uit te breiden.

“Gezelligheid en flexibiliteit staat bij ons voorop!”

Bepaal zelf wanneer en hoeveel uur je werkt!

De werktijden en -dagen voor deze functie zijn in overleg. Je hebt zelf de vrijheid om te bepalen of je fulltime aan de slag gaat of voor een aantal uur per week. Het enige wat vast staat zijn de werkzaamheden die bij een logistiekmedewerker horen:

“Welke eisen wij hebben? Een goede werkinstelling is genoeg! In ruil daarvoor bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een fijne werkplek en meerdere keren per jaar een gezellige borrel met collega’s”

Wij maken graag kennis!

Wil jij deze kans op een flexibele (en sportieve) baan niet missen? Neem dan snel contact op met Barbara Rovers en geef door wanneer en voor hoeveel uur jij beschikbaar bent.

E-mail: pz@cjvianen.com

Telefoonnummer: (0)71 4090900

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht